19 Ağustos 2012 Pazar

Yazlık Evi Balkon ve Oda Dekorasyonu


Yazlık salon dekorasyonu için birbirinden farklı pek çok alternatif sizi bekliyor. Aksesuar ve mobilya firmaları farklı zevklere hitap eden pek çok model sunarken dekorasyonunuzu oluştururken karşılaşacağınız tek sorunun karar vermek olduğunu söylemek mümkün.
Uygulayacağınız yazlık salon dekorasyonu için karar vermeden önce yapmanız gereken ilk şey salonunuzun tam ölçüsünü çıkarmaktır. Çünkü çok başarılı bir dekorasyon çalışması bile uygun olmayan bir alanda çok cılız kalacaktır. Büyük salonlarda dekorasyon alternatifleri çok daha fazla olurken küçük salonlarda ortamı boğmamak adına aşırıya kaçmadan vurucu tasarımların tercih edilmesi daha başarılı bir dekoratif çalışma ortaya çıkaracaktır.
Yazlık salon dekorasyon aşamasında alan çalışmasından sonra renk seçimine karar verilmelidir. Beyaz, turkuaz ve mavi gibi yazı yansıtan renkler dekorasyonunuzun çok daha başarılı olmasına yardımcı olacaktır. Beyaz ve turkuaz kombini yazlık salon dekorasyonu için bu senenin son trendi olarak öne çıkarken oturma grubunda beyaz perdelerde ise turkuaz seçimi harika bir atmosfer yakalamanızı sağlayacaktır. Aynı renk grubu aksesuarlar ile tamamlanan bir salonda harika bir yaz geçirebilir ve başarılı dekorasyonunuzun tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kimler geldi kimler gitti