12 Ağustos 2012 Pazar

Banyo Dekorasyonu - Dolap, Ayna, Fayans, Lavabo ve Küvet

Banyo modelleri konusunda uzun bir yazı olacak ancak ancak okumanız eviniz ve banyonuz için iyi olacaktır. Banyonuzun önemli detaylarını öncelikle sıralayalım daha sonra bunlar hakkında genel bilgiler vereceğiz.

-Banyo Dolapları; Banyonuzun en önemli parçalarından birisi olan banyo dolabınızı iyi seçmek çok büyük gerekliliktir. Banyo dolabı alırken dikkat etmeniz gerekenler; malzemesi, banyonuza olan renk ve doku uyumu ve tabiki kullanışlı olması. Bunların yanı sıra birçok banyo dolabı modeli bulunmakta; plastik dolaplarda bunlardan birisi. Bu dolaplar dayanıksız oldukları gibi genelde kötü bir görünüme sahiptirler.

 Banyo dolabı nereden alınır ? İkea, Bauhaus, vitra ve koçtaş gibi büyük alışveriş merkezlerinde çeşit çeşit bulunmaktadır. Neredeyse fiyat aralığı her bütçeye uygun bulunabilir.

-Banyo Ayna, paspas ve fayansları; İç dekorasyon unsunlarından olan bu etmenler modern bir hava katmak için kullanılabilir. Banyonuzun her yanını mozaik fayanslarla kaplatabilirsiniz fakat burda dikkat etmeniz gereken önemli nokta yere döşenen seramik ya da fayansların kaygan olmamasıdır. Eğer kaygan döşendiyse üzerine mutlaka banyo paspası koymanız gerekir yoksa kazalara yok açmanız oldukça basit.

 -Banyo lavabo ve küvetleri; Belki de en çok kullanacağınız alanlar bunlardır. Küvetinizi aşağıdaki modellerden alabileceğiniz gibi büyük mağazalardan kendi zevkinize göre dekorasyon da yapabilirsiniz. Lavabonun granit ve mermer gibi çeşitleri bulunmakta.




pembe küvet
Pembe renkli ışıklı küvet


beyaz küvet
Beyaz yumurta benzeri küvet

banyo5 2012 Banyo Modelleri
Sauna benzeri banyo küveti



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kimler geldi kimler gitti