9 Temmuz 2012 Pazartesi

KPSS kopya skandalı 2012

2012 yılında yapılan KPSS ( kamu personeli seçme sınavı ) sonrasında soruların kitapçık halinde internette boy göstermeye başlamasının ardından kopya şüpheleri ile başlayan teoriler ardı arkası kesilmeden ösymnin üzerine çullanmaya başladı. Ösym iddaaları reddetsede sızdırılan soruların apaçık ortada bulunması durumu zorlaştırmakta. Yıllardır bilinen bir gerçek olarak
cemaatin ( fethullah gülen ) kpss, öss, ygs, lys , polislik sınavı gibi bir çok sınavın sorularını yandaşlarına bir şekilde belirli kişilere sızdırdığı apaçık ortada ve bilinen bir şey KPSS sınavına 2012 yılında girip kopya haberleri sonrası morali bozulan herkes için şimdiden geçmiş olsun diyorum.





1 yorum:

  1. Eski hükümetlerde hiç bu tür olaylara rastlanmazdı. AKP iktidarının cemaate olan yakın ilgisi ile ilgili söylentiler dolaşmakta ve özellikle AKP iktidarında bu tür olayların yaygılaşması; bu işte iktidar partinin de parmağı olduğunu gösteriyor. ÖSYM'de sorular çalınamayacağına göre; soruları belli kesimlere bilerek servis ettiği apaçık belli ve bunu yaparken de iktidarın isteği üzeri yaptığını düşünüyorum. Sadece ben değil Türkiye'nin %90'nın bu şekilde düşünüyor. Her ne kadar göz boyamaya çalışıp, inkar etselerde.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kimler geldi kimler gitti